Caraghiaur Lucian

Aloe Vera – “o farmacie intr-o planta”.

In Aloe Vera-Planta on 24/05/2009 at 16:13

Aloe Vera contine:
– 6 substante cu efect dezinfectant: lupeol, acid salicilic, carbamid de nitrogen, acid de coaja, fenol si sulf. Toate aceste componente distrug bacteriile, ciupercile si virusii. Combinatia lor asigura un efect antibacterian, antivirotic si antifungic.Lupeolul, acidul salicilic si magneziul au efect analgezic – eficienta in calmarea durerilor.
– cel putin 3 acizi grasi cu efect antiinflamator: colesterina, campestrina si b-sitosterina-sterine de origine vegetala. Aceste componente explica rezultate deosebite in arsuri, plagi taiate, escoriatiuni, reactii alergice, reumatism artrite acute si cronice, ulcer gastrduodenal si alte inflamatii ale sistemului digestiv si a celorlalte organe interne: stomac, intestinul subtire si gros, rinichi si pancreas. b-sitosterina este un puternic agent anti-colesterol, scazand nivelul acestuia.
– 3 agenti anti-tumorali: emodina, manosa si lectina: controleaza carcinogeneza pulmonara, este eficienta in tratarea leucemiei si atumorilor maligne de orice tip.
– cel putin 23 polipeptide (imunostimulatori): gelul de Aloe Vera controleaza un spectru larg de disfunctionalitati ale sistemului imunitar, incluzand si virusul HIV. Polipeptidele impreuna cu agentii antitumorali Aloe emodina si Aloe lectina explica capacitatea Aloei de a controla cancerul.
Toate componentele descrise mai sus se regasesc in stare naturala in gelul de Aloe Vera, astfel ca asimilarea lor si realizarea efectelor medicale extraordinare se face in mod natural, fara efecte secundare asupra organismului uman.
Modul in care actioneaza componenetele active din gelul de Aloe Vera este unul “bland” si sinergic (adica organismul asimileaza exact atat cat este nevoie si foloseste precis ceea ce ii este necesar, restul fiind eliminat pe cale normala).
De aici rezulta absenta completa a efectelor secundare negative in consumul de gel de Aloe Vera […]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: